Più Bella Cosa dei Molossi d'Eburon


 

Più Bella Cosa dei Molossi d'Eburon
NAAM: Più Bella Cosa dei Molossi d'Eburon
ROEPNAAM: Più
GESLACHT: Teef
STAMBOEKNUMMER: LOSH in aanvraag
FOKKER: Katja Chtuka
GEBOORTEDATUM: 25/01/2016

KLEUR: Gestroomd


VADER: Jch. Rus Best Line Domingo Drago
MOEDER: Meraviglia dei Molossi d'Eburon


KARAKTER: waaks, eigenzinnig, temperamentvol, intelligent, niet snel onder de indruk, onstuimig, aanhankelijkFOTO'S

SHOWRESULTATEN
VOOROUDERS
STAMBOOMPiù is de dochter van Wicca en Drago, de derde generatie geboren bij Molossi d'Eburon, met in haar stamboom voorouders waarvan het overgrote merendeel ons zeer bekend is. Grootvader Jaws drukte zijn stempel door in het uiterlijk van deze jonge teef, met een expressie die sprekend de zijne is.

Più's volledige naam is Più Bella Cosa, naar het gelijknamige nummer van Eros Ramazzotti. (https://www.youtube.com/watch?v=eTOKcxIujgE). Letterlijk vertaald betekent dit 'het allermooiste van Molossi d'Eburon'. Oorspronkelijk zou ze als roepnaam 'Bella' krijgen, maar dat vond ik toch wat te cliché en te braaf klinken voor een Molossi d'Eburon ;-) Daarom werd het het niet alledaagse 'Più', dat uitgesproken wordt als 'pjoe'.

Più is nieuwsgierig, eigenzinnig en temperamentvol. Reeds op jonge leeftijd is het duidelijk dat ze een sterk karakter heeft en dat uit zich dan ook regelmatig in onenigheid met de andere teven. Ze is net zo aanhankelijk als eigenwijs en klimt het liefst bij je op schoot waarbij het haar niet uitmaakt hoe ze dat doet... zo lang ze zelf maar comfortabel ligt.
© 2010-2016 'dei Molossi d'Eburon'
Inhoud mag niet worden gebruikt zonder toestemming van de eigenaar