Dagboek Naevia en Xalvador


 
 
DAGBOEK NAEVIA EN XALVADOR

3 oktober
De pups van Naevia en Xalvador hebben inmiddels reeds de leeftijd van 13 weken bereikt en zijn inmiddels allemaal gewend aan het leven met hun nieuwe baasjes. Het waren twee drukke en intense zomermaanden, de wekelijkse puppybezoekers en de aandacht voor de pups maakten dat het onmogelijk was om naast het posten van de puppyfoto's ook het dagboek bij te houden. Dat spijt me, maar de wanneer er een keuze gemaakt moet worden tussen schrijven over de pups en tijd doorbrengen met de pups dan is de keuze zeer snel gemaakt ;-)
Het was een periode waar we met veel plezier op terugkijken, een genot om de pups van Naevia (een geweldige mama) te zien opgroeien tot hondjes met elk hun eigen wil, en behoorlijk wat temperament... net zoals we verwacht hadden!


PANDEMONIO (rode bandje), roepnaam 'Perro', woont bij Jenna en Steven in Erembodegem
PIRANDELLO (wit bandje), roepnaam 'Drago', woont bij Imerio in Wetteren
PHARREL (gouden bandje), roepnaam 'Cooper', woont bij Peggy en Nico in Brasschaat
PREZIOSO (groen bandje), roepnaam 'Radja', woont bij Carine en Ronny in Booischot
PIERLUIGI (blauw bandje), roepnaam 'Pilou', woont bij Geert en Nathalie in Beveren Waas
PRETORIANO (zonder bandje), roepnaam 'Vido', woont bij Ruth en Christof in Turnhout
PALLADIO (geel bandje), roepnaam 'Quido', woont bij Peter en Gabi in Poprad (Slowakije)
PRIMA VISTA (teefje), roepnaam 'Pri', woont bij Liis en Hans in Scherpenheuvel

Het album werd geupdate met de laatste foto's van de pups bij ons en met de foto's van de pups samen met hun baasjes. Een woord van dank aan hen, voor het bieden van een warme thuis aan hun pup en voor hun vertrouwen in ons als fokker!29 juni
De bevalling. Na een onrustige nacht wordt om 04.40 Naevia's eerste pup geboren. Na een wat moeizame start komen de volgende pups zoder veel moeite op de wereld, de laatste pup wordt om 15u geboren. Er zijn in totaal 8 pups, waarvan 7 reutjes en 1 teefje. Uitgezonderd 1 grijs reutje zijn alle pups zwart.
De reutjes krijgen bandjes in de kleuren goud, groen, blauw, geel, wit en rood, het enige grijze reutje blijft zonder bandje, het teefje krijgt het roze bandje. Onze kleine druktemaker blijkt vanaf het eerste moment een uitstekende moeder te zijn.28 juni
59 dagen drachtig19 juni
50 dagen drachtig


3 juni
De echo19 mei
19 dagen na de dekking29 en 30 april
De dekking

 © 2010-2016 'dei Molossi d'Eburon'
Inhoud mag niet worden gebruikt zonder toestemming van de eigenaar